Tisztelt Olvasóink!

Csakúgy, mint tavaly ilyenkor, a második születésnapunkon, a Reposzt indulásának harmadik évfordulójára is vendég-héttel szeretnénk emlékezni a ránk következő vasárnaptól, december 14-től.

Felkért vendég-szerzőink a megjelenés sorrendjében a következők: Bogárdi Szabó István (december 14., vasárnap); Bagdán Zsuzsanna (december 15.,hétfő); Vidra Krisztina (december 16, kedd); Bella Violetta (december 17.,szerda); Németh Tamás (december 18., csütörtök); Csabai Ágnes (december 19.,péntek); Kádár Ferenc (december 20.,szombat).

Nagyon köszönjük vendégeinknek, hogy igent mondtak felkérésünkre. Bizonyosak vagyunk benne, hogy tovább gazdagítják blogunkat.

Ugyancsak köszönetet szeretnénk mondani Olvasóinknak. Nagy öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy a Reposzt ismertsége és olvasottsága az elmúlt esztendőkben folyamatosan növekedett. Harmadik évfordulónkon szeretnénk ezért köszönetet mondani. A magunk részéről imádkozunk azért, hogy e sajátos szolgálat végzéséhez a Jó Isten adjon továbbra is erőt és kedvet. Hisszük, hogy fáradozásunk nem hiábavaló az Úrban.

A Reposzt szerzői