Tisztelt Olvasóink!
A Reposzt hetedik születésnapját ünnepelhetjük. Az ünnepléshez vendégeket hívtunk, akiktől egy-egy ajándék írást remélünk a december 10-16. közötti vendég-héten. Köszönjük vendégeinknek, hogy vállalták az írás nemes szolgálatát, és írásaikkal gazdagítják blogunkat!
Felkért vendég-szerzőink a megjelenés sorrendjében a következők: Boza Kristóf sáregresi lelkipásztor (december 10. hétfő); Sugár Tamás nagyigmándi lelkipásztor (december 11. kedd); Csányi Ágnes kiskunhalasi pedagógus-főszerkesztő (december 12. szerda); Fodorné Ráskó Éva somogyi egyházmegyei lelkész (december 13. csütörtök); Kuti József kecskeméti lelkipásztor (december 14. péntek);  Pallagi Andrea református lelkipásztor (december 16. szombat); Bogárdi Szabó István dunamelléki püspök (december 16. vasárnap).
Szerzőként nem dolgunk értékelni blogunkat a 7. évfordulón, ezt úgyis megteszik az olvasók, akiknek köszönhetően a Reposzt önálló és számontartott felületté vált, s egy egészen sajátos helyet tölt be a magyar református, sőt országos közéleti nyilvánosságban. Számunkra különös jelentőséggel bír az is, hogy ez a blog Dunántúlon indulhatott el, ám vendég-írók másik egyházkerületből is érkeznek.
Nagy öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy a Reposzt ismertsége, olvasottsága töretlen. Köszönetet mondunk Olvasóinknak a hűségért, bátorításért, biztatásért, de a kritikáért is. A magunk részéről hálát adunk Istennek az elmúlt hét évért, s imádkozunk azért, hogy e sajátos szolgálat végzéséhez továbbra is adjon hét szerzőt, s nekik erőt és kedvet. Hisszük, hogy fáradozásunk nem hiábavaló az Úrban.
A Reposzt szerzői