Cserepes Boldizsárné ezután jobban megfigyelte az állatait. Mint kiderült: a giga tojások ugyanattól az állattól származnak, és van, hogy egy fél napba is telik mire megbirkózik vele.

Giga tojásokat tojt egy taszári tyúk - sonline.hu

A leglehetetlenebb helyzetek sorjáznak életünkben amiatt, hogy a dolgok elromlanak körülöttünk. Na, de hogy már a tyúkok sem a régiek?!

Ülsz a kocsidban, hirtelen "elszáll" a turbó, lelassul és nem indul tovább... szerelő kell. Elindítod a mosogatógépet, hogy porszívózás alatt végezzen, és te kipakolhass belőle, csakhogy a program végeztével a gép aljában áll a víz, és a tányérok sem csillognak... szerelő kell. Mustárt készítesz, amihez elsőként a mustármagokat kell összedarálnod, így hát gyorsan előveszed az aprítót, de hiába nyomod a gombot, csak nyöszörög, de nem pörög... szerelő kell. Közösségi programsorozatot szervezel, estéről estére "vendégség", az utolsó nap délutánján leáll a gázkazán... szerelő kell. Persze kihagyhatod a szerelőket, és egyből lecserélheted a gépeket, de legyünk reálisak, nem mindenkinek áll rendelkezésére hat-hét nullát tartalmazó bankszámla.

Vannak furcsa, "elromló" állatok is. Nekem a legfurcsább élményem eddig az volt, amikor az egyik ifis megsimogatott egy kutyát, és az amúgy mélyhangú eb felsikított ijedtében. Szentül meg voltam győződve arról, hogy a lány sikított, mert megharapta kutya. Kétszer is rákérdeztem, hogy biztosan az eb hangja volt az? Hihetetlennek tűnt mindnyájunknak. Sem előtte, sem utána nem hallottuk ezt a hangot jószágunktól, tehát megjavult. A taszári tyúk azonban nem egyetlen óriástojás tojást tudhat magáénak!

Ez a hír a tingli-tangli, üres hasábot kitöltő események közé tartozik, ugyanakkor az a tyúk tényleg valami egészen különleges dologban vesz részt. Dupla tojást tojik, és nem egyszer, hanem sorozatban. A nem kétszikű, hanem dupla héjú tojása teljesen korszerű: 2 in 1 termék. Csakhogy mindez azért történik, mert belül valami nem jól működik a tyúkocskában. A végeredmény hasonló, de nem teljesen az, amit megszoktunk, és ami a tyúkok 99,99999999999999%-át jellemzi. Valami rosszul működik, mégis jó sülhet ki belőle. (egy dupla rántotta...be) Szerelőt pedig feleslegesen hívnak hozzá: visszaáll ez majd magától is.

Néha-néha az ember is furcsán működik odabent. Nem a vese, szív vagy tüdő működése, hanem a lelkünk produkál valami különlegeset, amit aztán a szánk hallhatóvá vagy éppen a kezünk láthatóvá tesz. Duplán építhet, de sajnos kétszeresen rombolhat is az ember. Minden esetben jól jönnek a lélekszerelő alkalmak, mint például a hálaadás és a lelkigondozó beszélgetés. Nagyon különleges alkotás az ember, mert Isten Lelke belül olyat formál benne, ami duplán hat a gondolat és tett harmóniája által. A gondolat megvalósítása néha olybá tűnik, mintha felesleges lenne, mert nem fog hegyeket megmozgatni a végeredmény. Ilyenkor jusson eszünkbe Kalkuttai Teréz anya mondása: "Úgy érezzük, hogy amit teszünk, csak egy csepp a tengerben. Anélkül a csepp nélkül azonban sekélyebb volna a tenger."