A Disney Channel történetében már az is nagy lépésnek számított, amikor a Sok sikert, Charlie! című szériában három éve megjelent egy leszbikus pár, most pedig elcsattant az első melegcsók is a csatornán. 

Megvolt az első melegcsók a Disney csatornán - origo.hu

A francia általános iskolás tanító a Bibliából olvasott fel részleteket a gyermekeknek, ezzel megsértve az iskola szekuláris világképét. (...) A 40 éves, meg nem nevezett tanárról pár szülő írt egy levelet még januárban az iskola igazgatójának, Pierre-Francois Gachet-nek azzal a váddal, hogy hittérítői tevékenységet folytatott. A levélben számoltak be a tanító főbenjáró bűnéről: részleteket olvasott fel a Bibliából.

Bibliából olvasott a pedagógus, felfüggesztették - 888.hu

 

Létezik még ember a földön, aki szerint a nyugati civilizáció ma az emberi jogokról, esélyegyenlőségről, szabadság, egyenlőség, testvériség mázos jelszaváról szól? Tegyük egymás mellé a két hírt: a Disney csatornán gyerekeknek szóló rajzfilmben homoszexuális párok csókolóznak. Franciaországban eljárást indítanak egy tanítónő ellen azért, mert Bibliát olvas az iskolában a tanítványainak.

Ha még csak ez a két hír lenne, azt mondanám, kicsit megcsúsztunk, eltévedtünk az esélyegyenlőség útján, a probléma csupán az, hogy hírek százait lehetne egymás mellé állítani.

Ez az egész nagyon is iparszerű, vezérelt, manipulált, báránybőrbe bújtatott lélekrablás, ami nem a Disney homoszexuális propagandájától indul. Nem ez a legrosszabb ugyanis, ami manapság történik, mindez csupán egy lépcsőfok a hullababák és gendervécék, idétlen valóságműsorok, vérben fröcsögő akciófilmek, vérfagyasztó híradók és pornográf oldalak között. Mindez csupán a következő lépcsőfok, amely jól beleilleszkedik valamiféle előre megkomponált mesterműhöz, aminek a célja lélekrombolás. Ma már nincs olyan, hogy nem lehet, ma már minden megtörténhet, amit korábban elképzelni sem tudtunk. 

Minden, ami életidegen, természetellenes, minden, ami halál – látni, tudni, elfogadni kell. Semmi, ami élet, Biblia, hit, erkölcs – nehogy megsértsünk vele „másokat.”

Véletlenül sem a homoszexuálisok vagy ateisták ellen vagyok. Mindenki azt csinál az ágyában, amit csak akar. Mindenki abban (nem) hisz, amiben csak (nem) akar. Ám mégiscsak létezik kulturális beágyazottság, a nyugati civilizációnak pedig keresztény kulturális gyökerei vannak. Ha tudatosan elsorvasztjuk azt, saját magunkat tesszük tönkre. Éppen ezért elemi érdekünk, hogy a férfi és nő szövetségén álló családot, a keresztény kulturális gyökereinket támogassuk, ápoljuk, erősítsük. Annál is inkább, mert a kereszténység üzenete örömhír: tisztaság, szépség, megbocsátás, kegyelem - Élet.

Mit tehetünk tehát? Mondj nemet a Disney-re! Olvass Bibliát a gyerekeidnek! Járjatok templomba! Éljetek keresztényként!

 

 

 

 

 

Hozzászólások