Én is megszólaltam az RTL Klub Házon kívül című műsorában, sőt: egy lúgosítós kísérletet is elvégeztem a Duna Medical Center magánkórházban. Ezúton is köszönöm nekik, hogy a helyszínt biztosították. 

Méregtelenítés, lúgosítás - dr. Zacher Gábor helyretette Schobert Norbit  www.novakhunor.hu

"Jobb a citrom, mint az összes kemoterápia együtt, ráadásul a savas kémhatású citrommal kellene lúgosítani magunkat?"


dr. Novák Hunor gyermekorvos fekete öves szabadidős antikuruzslógerilla próbál utána járni pár lehúzós és / vagy becsapós történetnek. 

 

 

Méregtelenítő lábfürdő. 60000 Ft akciósan. 20 perc egy kúra. A víz elszíneződik és láthatóvá válnak a mérgek. De nem csak az ember lába színezi el, hanem az ikeás cipőkanál is. Megoldás. Egy elektromos tekercs is van a vízben, amelyben vas szálak vannak. Ez oxidálódik és elszínezi a vizet. 

Ha nem is használ míg elücsörög az ember a lábát áztatva egy lavórban, rozsdás vízben, esetleg barokk muzsikával légkondis szobában a nyári rekkenőben, azért lehet pihentető. De legalább nem halálos.

De a szódabikarbóna meg a citrom együtt, mint a rák elleni eltitkolt fegyver, amit csak azért nem szabad propagálni, mert máskülönben profit nélkül maradnak a gyógyszergyártók akár halálos tévedés is lehet. Ha a megfelelő kezelés helyett az underground népi gyógymódot használják sok időt elvesznek a valós gyógyítástól. 

A savas szervezet legendája ( a test Ph. értéke állandó, ha eltér baj is lehet ) hozza a lúgosítás fogalmát. Mivel lúgosítsunk? Citrommal. De a citrom savas. Hát aztán. Bemutatják gyors lélegzéssel, milyen is a vér lúgosítása. Mikor matracot fújunk fel gyorsan. Tünetek a szédülés, a láb zsibbadás.

A puding próbája az evés, de időnként drága a próba. Aki hinni akar ezekben a "csodákban" ám tegye, míg nem árt vele magának, másoknak. De ismeretségi körömben is előfordult, hogy százezrek, milliók mentek el a csodadokikra és a csodakezelésekre, mikor is eredménytelenül, az időből majdnem kifutva igénybe kellett venni az orvosi bevett eljárásokat. 

Nem érdemes mindent elhinni első pillantásra.    Ennek jó példája, bár nem orvosi eset, Váli Viktor kísérlete a mikrózott vízzel, meg a növényekkel. A történet úgy kezdődött, hogy egy angol kislány mikrózott vízzel öntözött egy növényt, ami kipusztult. Viktor elvégezte mérgében a kísérletet és a növény él. humbug.blog.hu    Viktor fenn van a f betűs közösségi hálón. Meg is lehet kérdezni erről.

 

Szeretünk titkos titkok tudói lenni, de azért Zacher Gábor doki is felhívja a figyelmet, hogy felelősek vagyunk a terjesztéssel szaporodó hülyeségek miatt. Nehogy valaki számára a mi linkünk legyen a referencia. 

+ 1 kedvencem

 

 

Egyik kedves Bibliai részem; a lényeg aláhúzva; nem az a kérdés amire válaszol a beteg

1 Ezek után ünnepük volt a zsidóknak, és felment Jézus Jeruzsálembe. 2 Jeruzsálemben a Juh-kapunál van egy medence, amelyet héberül Betesdának neveznek. Ennek öt oszlopcsarnoka van.  3 A betegek, vakok, sánták, sorvadásosak tömege feküdt ezekben, és várták a víz megmozdulását. * 4 Mert az Úr angyala időnként leszállt a medencére, és felkavarta a vizet: aki elsőnek lépett bele a víz felkavarása után, egészséges lett, bármilyen betegségben is szenvedett. 5 Volt ott egy ember, aki harmincnyolc éve szenvedett betegségében. 6 Amikor látta Jézus, hogy ott fekszik, és megtudta, hogy már milyen hosszú ideje, megkérdezte tőle: Akarsz-e meggyógyulni? 7 A beteg így válaszolt neki: Uram, nincs emberem, hogy amint felkavarodik a víz, beemeljen a medencébe. Amíg én odaérek, más lép be előttem. 8 Jézus ezt mondta neki: Kelj fel, vedd az ágyadat, és járj! 9 És azonnal meggyógyult ez az ember, felvette az ágyát, és járt. Aznap pedig szombat volt.   János evangéliuma 5. fejezet