A svédországi Göteborgban 120 kisgyereket vitt ki óvodájuk a Westpride elnevezésű melegfelvonulásra még június közepén.

  120 óvodást vittek ki a melegfelvonulásra atv.hu

"A gyerekek a West Pride nevű fesztiválon szivárványos zászlókat lobogtattak, miközben a mozgalom jelszavait skandálták. A lap tudósítása szerint az óvodásokat nagyjából egy hétig készítették fel az eseményre. Az óvoda idén második alkalommal vitte ki a gyerekeket a felvonulásra. ... Az esetről Sara Ghazi óvónő azt mondta: az emberi méltóságra és arra oktatják a gyerekeket, hogy nem számít a nemi irányultság, sem a bőrszín. Arra szeretnék ösztönözni a gyerekeket, hogy merjenek különbözni egymástól."

Irtózatos a hőség, a meleg. Napi középhőmérséklet a legmagasabb riasztási fokot is elérte. Nem elég a meleghelyzet. Európa görögjei és a peremvidékek, a bevándorlási hullám feladják a leckét az identitást már csak hírből ismerő európaiak számára. Képzeljünk el egy utasszállító repülőt, amely valamilyen csoda folytán egyben maradt törzzsel sikeres kényszerleszállást hajtott végre egy hegycsúcson. Ott billeg az ormon. A mentés elkezdődött. Az első kimászó emberek, meg a helybeliek szedegetik ki a többiek értékeit, és kérik, hogy adogassák is kifelé. A repülő billeg. Ezért minden mozgás óvatosan lehetséges. A legkisebb súlybeli eltérés a farka és az orra között a lezuhanáshoz vezethet. Ki lehetne kötni, alá lehetne támasztani, de valahogy se a kintieknek, se a bentieknek nem jut eszébe. Akinek igen, azt gyorsan lebeszélik a billegéshez való jog gyönyörű jövőjének lefestésével. Így billegünk itt Európában.  Szinte már megszoktuk, hogy állandósult ez a lét és nemlét közötti állapot. Még jól is eshetne, ha ez szórakozás lenne, ha éppen nem változhatna egy pillanat alatt beláthatatlan idejű és végű zuhanássá. Az egyensúly megzavarására alkalmas kontrolálhatatlan helyzet teszi egyre reménytelenebbé ezt a billegést, ahol azok jártak jól,  akik már kinn vannak, vagy eleve kinn voltak.

Szóval billegünk. Billegünk lelkileg, testileg, mentálisan. A bálvánnyá tett teremtmény előtti hódolásban, és a  bálvánnyá tett jog szobra előtti hódolásban. (ahogy Székely Attila szépen nyitogatja ezt a variációt a reposzton)

Európa szétszakadóban van. Nem is szegénység gazdagság, észak dél, bőrszín, politikai irányok, népek és nemzetek között és talán nem is a szexuális irányultság között van  a törésvonal. Ezek csak tünetek már.

Ismét új faj van születőben. Új rassz. A régi új. Akik istent játszanak. (Teljesen mindegy ebben a pillanatban, hogy hogyan vélekedünk Isten létezéséről. Csak az a lényeges, hogy a helyére képzeljük magunkat vagy nem. Istennek valljuk magunkat vagy nem.)

Itt vannak ezek a szerencsés svéd óvodások. Mindenük megvan. Jó helyen élnek. Most éppen arra tanítják őket, hogy merjenek különbözők lenni. Csak szivárványos zászlóval, betanított skandált  jelszavakkal, meleg-felvonuláson. (Tudjuk Brian élete .- Ti mind egyéniségek vagytok! - Igen Brian!)

Mindeközben az USA egyik államában cukrász házaspár nem írta fel egy tortára, hogy támogatná az azonos neműek házasságát, a hitükre és meggyőződésükre hivatkozva. Így úgymond megtagadtak egy szolgáltatást egy homoszexuális pártól. Akik több száz cukrász közül választhattak volna (gondolom én) még. De nem. Nekik meg kell leckéztetni és büntetni a maradi régi faj, rassz gyermekeit az államhatalom segítségével. Sikerült is pénzbüntetésre ítéltetni őket e provokációval. A jog és demokrácia újvilágbeli hazájában azt gondolnánk, ha már milliókat fizettek ki büntetésként, talán elmondhatják az indokaikat is. De erre nincs joguk.

Mindeközben Münchenben a jelzőlámpákat alakítják át az új faj igényeinek megfelelően. A tolarencia tolerancia jegyében két alakosak. Még szimbolizálhatnák a barátságot is, meg a békességet és emberséget is, de nem felejtik el hozzátenni, hogy ez nem az. Ez az új faj felé irányuló tolerancia. Neked ezt kell hinned, gondolnod. Hogy értsd is, a szemedbe szúrják minden sarkon. Hogy ne kerülhesd meg büntetés fenyegető árnya nélkül, minden közlekedési lámpával felszerelt átkelőhelyen.

Természetesen nem csak a melegkérdésben mutatott inkompetens, impotens társadalmi válságra kell gondolnunk, hanem entitásunkat bármilyen módon veszélyeztető gondolkodásmódra. Terrorizmusra, hódító háborúkra, a bolygó kizsákmányolására, a fenntartható fejlődés hitére.

Most odaért az emberi technika, robotika, géntudomány, hogy átírhatja a teljes emberi viselkedést, gondolkodást. A lehetőségek határtalanná váltak, ezért már csak a társadalmi közös tudat áll útban. Meg az, ami alakítja, pl. világnézet, vallás, hit.

Ez új rassznak a létezése és fennmaradása szükségszerűen hozzákötődik ahhoz az igényhez, hogy bevegye az élet minden területét, pl. a keresztyénség hitét, templomait, szertartásait, vagy eltörölje azokat. Ezzel együtt kitermel több millió pszichésen is vesztes embert. Ez nekem nem úri huncutságnak tűnik, hanem élet-halál harcnak.

Akik az Isten igazságát hazugsággal cserélték fel, azok a teremtményt imádták és szolgálták a Teremtő helyett, aki áldott mindörökké. Ámen.     Római levél 1,25

 

 

 

 

 

Hozzászólások