Ügyvédje tanácsára kőkeményen ragaszkodik Katie Holmes ahhoz, amiben papíron megegyeztek, még egyetlenegyszer sem enyhült meg - írja a blikk.hu.

Még kislánya kérésére sem, aki pedig biztosan szívesen látná az édesapját személyesen is, de szigorú mamája csak csetelni engedi a világban ide-oda röpködő sztárral.

Csak videón láthatja lányát Tom Cruise  - msn.mainap.hu

 

 

Egy újabb álompár története ér véget. Mondhatnánk, hogy ez már megszokott forgatókönyv Hollywoodban. Sármos színész, bájos színésznő, összejönnek, nagy külsőségekkel összeházasodnak, eltelik egy-két - jelen esetben 5 év- s már jön is a válás. Nem történt ez másként Tom Cruise és Katie Holmes esetében sem. Ami ebben a szappanoperában némi új szint jelent, az a szcientológia szerepe ebben a házasságban. Ennek a ’nem is tudom minek nevezzem’ társaságnak – nem áll rá a klaviatúrám, hogy egyházat írjak - a reklámarca, második embere ugyanis Tom Cruise.

Egyik megtestesítője a hubbardi gondolatnak, lám milyen csúcsokra lehet eljutni, ha szorgalmasan gyakorlod magad az előírtakban! Miket is mond ez Hubbard: „A szcientológia legvégső célja az igazi szellemi felvilágosodás és szabadság.” 

Lám, milyen felvilágosult csúcsra, milyen szabadságra lehet eljutni! Gondolom, hogy Tom Cruise nem szorul rá a tanácsaimra, de ha találkoznék vele, lenne mit mondanom neki, és szívesen feltennék néhány kérdést. Mondjuk ilyesmiket:
"Nem vitatom, biztosan nincsenek anyagi gondjaid, és még ma is sok hölgyeménynek ott lógsz a falán, s talán még sokan álmodoznak rólad, no meg a vagyonodról. Hiszen ma is még számomra felfoghatatlan összegű sztárgázsit veszel fel. Top Gun-os korodban még én is jó srácnak gondoltalak. Bár, tudod, az évek múlásával nagyon kevesek sármja marad meg. Inkább csak azoké, akiknek van belső tartása, szépsége, akinek nemcsak un. tudása (science = tudomány, ebből jön a scientology) hanem szíve is van, mert ezek mind kiülnek a tekintetre. Kedves Tommy boy, gondolkodj csak el most az egyszer auditáláson kívül! Immár a harmadik házasságod megy tönkre. Mimi Rogers és Nicole Kidman után a te kis Katie-d is lelépett.

Pedig micsoda álompár voltatok. Önreklámnak sem volt utolsó a lány, meg kellően fiatal, befolyásolható is. Sőt, fülig beléd volt esve, tette lelkesen, amit mondtál neki. Meg volt ez szciento-logikusan alapozva.

De valahol homok került a gépezetbe. Ugye 50. születésnapodra valójában nem egy válókeresetet szerettél volna kapni, és a te kicsi Surid (már ha biológiailag valóban te vagy az apja) nélkül ünnepelni? Nem ez volt a terv, ugye? Boldog vagy most? Ha a sok pénzzel, némi lelki terrorral sikerül is valamennyire kontrolálnod a válást, mi lesz utána? Látod, van, amit nem lehet pénzen megvenni. Nem veszed észre, hogy őrület szélére juttatsz mindenkit, aki közel kerül hozzád? Most is produkáltál egy majdnem idegösszeomlásig jutott nőt és egy viselkedészavaros gyereket. Vagy nem is akarsz igazán senkit közel engedni magadhoz? Nem is tudsz igazán szeretni? Erről nem beszél a szcientológia? Megfordult a fejedben, hogy öreg napjaidban vajon Suri és a két másik örökbefogadott gyereked lelkesen fog-e meglátogatni, ápolni? Nem akarom elhinni, hogy érzéketlen szörnyeteg lennél, ahogy jó néhány cikk állítja.  De milyen ember az, akitől úgy kell elmenekülni/elszökni? 


A keresztyénektől olyan hamar számon kérik, hogy mutassák meg életükkel a hitüket, ne csak prédikáljanak igazságaikról. Hadd nyaljon most vissza a fagylalt! Kedves Tommy boy, a te életed prédikációja egyre falsabbra sikeredik. Vigyázz, nehogy szcientológus testvéreid (bocsáss meg, de nem tudom, hogy szólítjátok egymást, így maradtam ennél a régi keresztyén megszólításnál) rájöjjenek, hogy nem is vagy már olyan jó reklám nekik. Egyre foltosabb, kevésbé kívánatos az imidzsed. Egyszer-kétszer lehet a nőkre kenni a dolgokat, de már harmadjára! A pénzedért biztos, hogy most még nem szívesen válnának meg tőled, de ki tudja, jöhet egy következő nagy sztár, aki fiatalabb és még sikeresebb és jobb arc lesz nekik, mint egy öregedő színész!
Csak ne néztem volna meg azt a filmet, amit tavasszal az mtv is levetített! „Bis nichts mehr bleibt - Mire semmi sem marad. Abban a filmben az ex-szcientológus mindent elvesztett: a feleség, akit pont a férje vitt el egykor a szcientológusokhoz, olyan hívővé lett, hogy a végén elidegenítette és elperelte tőle a gyermekét is. Ott maradt munka, pénz, de ami a legfájóbb, család nélkül. Kisemmizte volt "egyháza". ( Hát nem leírtam? Tiltakozik is a klaviatúra, legalább az idézőjelet kiteteti!)
Tom, te most még a másik oldalon vagy. Véded a magad hitét bármi áron meggyőződésből, érdekből, függőségből vagy valami másért. Mégsem nyertél nagyon semmit, maximum mások nyernek általad. Sőt, valami fontosat veszítettél! Mikor ébredsz fel? Mire már tényleg semmid sem marad?"
 

 

Hozzászólások