Van, aki csak egy hörcsögöt, és van, aki egész nagy, másfél éves gyereket felejt szállodai szobájában.

A leggyakrabban mobiltelefonok töltőit felejtik szobáikban a vendégek, a második helyen a pizsamák végeztek, a harmadikra pedig a plüssmacik kerültek. A ritkaságok közül kiemelendő az a másfél esztendős fiúcska, akit egy winchesteri Travelodge szállodában felejtettek kapkodó szülei. Annyira sebtében hajtottak el autójukkal egy esküvőre, hogy csak út közben vették észre: üres a gyerekülés.                             

Hörcsögöt, kisgyereket hagynak a szállodai szobákban - Ingatlanmenedzser

Elveszett! Keresem!

Kovács János életének 31. esztendejében elvesztette Magyarországot.
Boldog egyetemi éveit zárta éppen.
A minap még vígan tüntetett az Operánál.  Társaival nevetgélve, felbuzdult lélekkel új alkotmányt követelt.
Később a békemenetben találta magát, melyben az új alkotmányt erősítette.
Majd maga sem értette hogyan, hirtelen feketébe és terepbe öltözött ellentüntetők közül dobott egy preparált büdös csizmát a korábbi társaira.
Hirtelen erős ütést érzett halántékán. A tárgy ami eltalálta és amit felismerni vélt egy preparált büdös csizma volt. Elájult.
Majd arra ébredt, hogy hitelre vett új autóval jár a városban, a kórházba ahol operál. A dugódíjat kifizeti mint jó polgár. Nyelvi nehézségei nincsenek. Külön nyelvórák. Rigó utca.
Bár már nem teljesen biztos benne, hogy szüksége van rá, de ha valaki megtalálja az elveszett Magyarországot, akkor a következő címen értesítse: Oxford Street, London


Lopott holmi!

2012. január 21-én, szombaton, 13.21 órakor,  a Déli-pályaudvarról induló vonaton, egy utas hátsó zsebéből ellopták az oda becsúsztatott református egyházat.
A kár nagysága nem ismert pontosan. Előzetes felmérések szerint 300 ezer templombajáró tűnt el, de a más források szerint 1.5 vagy akár 2 millió is hiányozhat.
Szakértők bevonásával zajlik a vizsgálat.
Erre szükség is lesz, mert az utas pert fontolgat a vasúti társasággal szemben.
A különös esetről megkérdezett ügyvédi irodák nem sok esélyt adnak az utas kereseti igényének. A fennálló jogszabályok értelmében a különös értékeket, biztonságos helyen kell óvni és különös módon hordani. Jelen esetben nem a farzseb lett volna a megfelelő hely, hanem a szív. Az ebben a pillanatban érvényes törvény szerint különösen vonatkozik ez az egyház örök alapját képező személyre, ún. Jézus Krisztusra.
A vasúti társaság elhárít minden felelőséget, bár mindent segítséget megad az eset kivizsgálásához és együttérzéséről biztosítja az utast.
Ha bármilyen információ a tudomására jut az esetről, hívja a szentendrei skanzent.


Körözzük!

A 2011. december 31-ről 2012. január 1-re virradó éjszaka, azaz Szilveszter éjjel, elszökött a Hit a Templomból. Utoljára a Hűséggel és Humorral együtt látták, amikor nesztelen kiosont.  A három veszélyes alak nem feltűnően sietve, de határozottan távoztak. A Hűség erőteljes, ruganyos hosszú lépésekkel haladt, míg a Humor szinte futott mellette. De a hit célirányosan vezette őket, míg el nem tűntek a szórakozó emberek tömegében.
Különös ismertető jegyük: A Hit célirányos, mondhatni profi. A Hűség erőteljes, feltartóztathatatlan. A Humor göcögve gurgulázik, de ne tévesszen meg senkit. A felszín alatt a véres valóság rejtezik.
Fontos! Aki látta bármelyiküket, jelentse az illetékes hivatalban. Ne próbálják meg feltartóztatni őket. Roppant veszélyesek. Bárkit képesek magukkal ragadni.
Oknyomozó újságírók szerint a már korábban eltűnt Reménnyel és Szeretettel keresik a kapcsolatot.
A veszély nagyságát jelzi, hogy a szövetségiek utazásra nem ajánlott kategóriába sorolták Magyarországot. Sőt a biztosítók figyelmeztették ügyfeleiket minden magyarországi ügyletben érvénytelenné váltak a szerződések, mert nem tudnak garanciát vállalni azokért.
Diplomáciai csatornákon figyelmeztették a magyarországi hivatalos szerveket, őket teszik felelőssé bármilyen nemzetközi incidens miatt, ha nem tesznek meg mindent annak megakadályozására, hogy kijusson az országból a roppant veszélyes trió.
A nemzetközi elemzők jelezték a titkosszolgálatok aktivizálódását, és tudni vélik, megadták a likvidálásra az engedélyt.
Még egyszer nyomatékosan felhívjuk a figyelmet, ne próbáljanak kapcsolatba lépni velük.
Bejelentői telefon: 666


Megkerült!

Az egyik nap buborékos borítékban, az ún. postakész  légpárnás borítékban megérkezett a fiam összes vonaton felejtett igazolványa. (Diákigazolvány, személyi igazolvány, hatósági igazolvány) Nem volt cím, se telefonszám. Ezúton köszönöm meg a megtalálónak, a Magyar Postának, a MÁV dolgozóinak, hogy most ismét nálunk van.

Talán nincs minden veszve.

Neked, Önnek mi hiányzik?

 

 

 

 

Képgaléria: