Az USA csak most lépett, miután a State Department és maga az elnök is nyilvánvalóvá tette: szerintük az Orbán-kormány letért a demokratikus útról. Hétfő este az amerikai nagykövetség sajtótájékoztatóján már az hangzott el, hogy a magyar-amerikai szövetség forog veszélyben, ha nem változik a helyzet Magyarországon. Teljesen kizárt, hogy ennek akár csak a felvetése is szóba jönne, ha pusztán a hazai korrupció állna az ügy hátterében.

Most akkor tényleg szakít velünk Amerika?  index.hu

Kapkodom az utóbbi napok történései miatt a fejem. Azt mindig is tudtam, hogy nem unalmas a Föld nevű bolygón lakni. Azt is különös csodálattal szemléltem, hogy valóban létezik egy hely amelyet Magyarországnak neveznek. De a viccet eddig nemigazán értettem: "Hallottad? Magyarország határai megváltoztak. Mi? Tessék? Magyarország a csodával határos."

Nem is olyan régi az a történet, hogy most harcot vívunk az USA-val. Jó, egyenlőre diplomáciait. Nem mennék bele az indokokba, mert fogalmam sincs (a már szinte kötelező ellenzéki rinyálással és hivatalos elkenéssel most ne foglalkozzunk). Az USA nem indokol. Mi meg örülünk neki, mert addig van mire fogni. De azért nem vagyunk azonos súlycsoport még akkor sem, ha nekünk igazunk van (igazunk lenne), de nekik hatalmuk. Szóval ez a helyzet:

De határozottan imponál ez a bátor kiállás. Bizonyosan van valamilyen csodafegyverünk, mert máskülönben lehetetlen ilyen magabiztosan fellépni. Kell a kihívás. Biztos vagyok benne, hogy megvan a teleportálás technológiája nekünk. Csak rágondolunk a népekre, falvakra, házakra, emberekre és oda küldjük őket ahová csak akarjuk. Strasbourg tele lesz cigányokkal. Eltűntetjük házastul az árulókat. Egészen Washingtonig a Fehér ház kertjébe, vagy Moszkvába  Vörös térre, a Kremlbe. A zsidókat Izraelbe telepítjük. Erdélyből eltűnnek a románok is keletebbre. Szlovákok csak hírmondónak maradnak. A Vereckei-hágó emlékművét nem lesz aki felgyújtsa. Határátlépés nélkül jutunk Belgrádig. Ha valaki kötözködne, akkor csak kiterítjük a védőernyőt és lepattannak róla a rakéták, helikopterek, sugarak, rádióhullámok, meteoritok. A műholdakat leszaggatjuk. A határt hermetikusan lezárjuk  Nagy-Magyarország régi határainál. Ide többé senki se ki, se be. Nincs internet, nincs adás. Nincs betegség. Mindenünk megvan és minden lehetőségünk és képességünk, hogy mi boldogan élhessünk és halhassunk meg ezen a gyönyörű tájon. Amire szükségünk van, itt megterem. Mindaz a három ember maradhat, akivel jóba vagyok.  Szóval biztosan megvan a csodafegyver, mert ekkora önbizalmat, pozitív kisugárzást csak az adhat.

Azt mondják: "Ha egy vezető a feleségével nem teszi, az országgal teszi" Mennyi viagra kell ahhoz, hogy a meghatározó emberek egy huncut este után kimondják, hogy jól érezzük magunkat? S, ha mi jól érezzük magunkat, érezze jól már más is.

Magyarországnak két útja maradt. Az egyik, hogy akik hatalmasabbak, azoknak odadobja magát, mint valami fürdős, vagy luxus prostituált (a minőség más, de a végeredmény ugyanaz), és hízeleg valami kis koncért. A másik, amihez kétlem, hogy lenne erő és akarat, az imádság. Imádság józanságért, tisztességért, közös hazáért, közös megbecsült értékekért, közös istentiszteletért. Lenne Gedeonunk és Istvánunk, III. Bélánk, Mátyásunk.


„Jeruzsálem, Jeruzsálem, aki megölöd a prófétákat, és megkövezed azokat, akik hozzád küldettek, hányszor akartam összegyűjteni gyermekeidet, ahogyan a tyúk szárnya alá gyűjti a csibéit, de ti nem akartátok!" Máté ev. 23.37

 

 

 

 

Hozzászólások