A sokféle szexuális vágy közül a pedofil az egyetlen, amit nem lehet beleegyező partnerekkel, pornófilmes szereplőkkel kiélni. Ebből a szempontból pedofil embertársainknak a legrosszabb és legnehezebb. Nagyon helytelen lenne, ha olyan tilalmakkal nehezítenék tovább a helyzetüket, amelyek nem szükségesek senki megvédéséhez.

  A pedofil is ember   nol.hu/velemeny

"A rajzolt gyerekpornó engedélyezése jelzés a pedofiloknak, hogy a szabadságpárti állam nem ellenük, hanem csak a gyerekekért tilt. Jelzés a társadalomnak: a szabadságot csak annyira szabad korlátozni, amennyire muszáj."

A Sárrétben nyaraltam sokat, mert e vidék két szomszédos falujából származnak szüleim. Az egyik faluban egész nap szekereztünk, fácánok, kisnyulak, sünök, őzek között játszottam a kanális partján. Kis kalapomat, amit itt használtam néha elvitte a szélvihar és akkor futhattam utána a pusztán. Eső után a kocsikerekek nyomain támadó tavakban kukoricaszárból készült hajórajjal ostromoltam a sárvárakat, amelyekre a budakalászi Földes család által készített műanyag katonák próbasajtolásai kerültek. Vagy a vályogház tornácán kartonokból csirizzel ragasztott vár és középkori falu múlatta az időt. De még hogy. Remekül. Kicsi, a kis fehér kutya megette a csirizt egyszer. A csiriz az a liszt és víz keveréke. Jólt tapaszt. Technokol is volt már, de drága volt. Csak vágyhattam rá. A kutya napokig nem tudott székelni, mire egyszer kijött belőle a csirizdugó. Esténkként Szabó család a rádióban. De már etetés után. Szombatonként kemencében sütöttük a heti kenyéradagot. A másik faluban kiskertben (ma úgy mondanánk zárt kertben; ma ezek nem műveltek, mert a jelen levő dologtalan népség már a rendszerváltás óta azt csinál amit akar és leginkább ellopja amiért nem dolgozott) gyűjtöttük a gyümölcsöt, szedtük a répát. Vizet hordtunk inni az artézi kútról. Azért ez fél kilométer. Úszni tanítottam a kiscsirkéket, mert olyan nincs hogy a kiskacsa tudja, de ezek nem. A vödör átmérőjét végülis teljesítették. Csak később pusztult el kettő. De tehetek róla, hogy hideg a víz? Meg gyógyvízért jártunk a két falu közt félúton feltörő melegvizes forráshoz nagyapával.  A nagymama áztatta fájós lábát a langyos kénes vízben. Óránként vagy hatszor tört föl. Azt mondják régebben medencét is építettek, de elrontották, mert e fúrás után Hajdúszoboszlón el kezdett apadni a víz. Az mégiscsak fontosabb idegenforgalmilag, mint két kis falu. A pékségre is emlékszem, ahol a gödörből. a kemence elől dobálják fel a forró, friss kenyeret. Mindig kaptunk egy karéjt. A sógornak igazi vadászpuskája volt. Duplacsövű és fel volt akasztva a kamrába és néha áhítattal nézegettem, amikor nem látták. Egy kis szekrénykében könyvek. Delfin és Albatrosz. Olvastam, mert kellett egy másik világ. Az ingerekben gazdagabb világ. De ez csak a képzeletemben létezett.

Szegények voltunk. Három matchboxom volt. Egy metáltűzpiros ferrari, egy fire bord sárga kabrió és a harmadik... Nem emlékszem. Lehet, hogy nem is volt. De nem találkoztam pedofillal. De ha el kellett volna képzelnem, akkor olyan lett volna mint a szél, mely leveri az ember fejéről  a kalapot és messze gurítja a pusztán. Aki ellopja a ragasztót, hogy ne tudjak várat építeni. Kiszárítja pocsolyáimat. Megöli a kisnyuszikat és hiába nevelem őket. Lekocogtatja a fényezést a kisautóimról. Nehéz, büdös, vizes füstöt csinál és a kemencéből elönti a házat. Kiveri a kezemből azt az egy gombóc fagyit, amire már egy hete vágytam. Eltöri a kis rezgő rézkütyüt a szájharmónikában, amit mégiscsak megkaptam. Hideg vizet ereszt a vödörbe a kiscsirke úszóversenyre, hogy megrigáljanak utána. Vigyorgó koszos, mezítlábas arcokkal vesz körül csapatosan a bisztróban, ahol a "szőke káólát" lehet inni. És persze megtalál bárhol, ahová a könyvekkel menekültem és olvastam pittymallattól naplementéig. Csillagos, havas téli kutyavonítós téli éjszakán ő ropogtatja a havat a ház körül. Éjszaka szórakozásból ő dob traktorkereket a kapuzábéra. Ő gyújtja fel a pusztán a szalmakazlat. Ő vérzi össze a tehén tejét. Ő itatja le az embereket a jó vásár után, hogy a bevétel jó része áldomásként a kocsmában maradjon.

Ma, ha az iskolába megyek, és rohannak a gyerekek, mert örülnek és meg akarnak ölelni, annyira félek akárcsak megsimogatni is a fejüket, mert ki tudja mit értenek pedofília alatt. Simán beperelnek, elítélnek.

Nem tudom mi a pedofília. Nekem egy világot tör össze. Egy gyerekvilágot. Aki kiszolgáltatott gyerekre támad, nemcsak szexuálisan, nekem az is pedofil. Aki visszaél a helyzetével és bármilyen szívet kámpicsorító dolgot is tesz, nekem az is pedofil. Aki el akarja rabolni, vagy el akarja rontani egy gyerek lelkét az pedofil. Akkor az internet és televíziózás?

Csodálkozunk, ha a szabadságeszmény nevében bármit meg lehet tenni és nem is értik mi a probléma. Ha valaki teszem azt mérges kígyót akar otthonában tartani, akkor megfelelő felszerelést, ellenszérumot kell tartani. Speciális képzésen kell részt vennie. Előre fel kell készülni minden eshetőségre. Ezzel szemben a cikk írója szerint nincs szükség készülni. Sőt hagyni is kell, mert joga van a szabadságeszmények nevében azt gondolnia, terveznie, amit akar. Ha át akarja váltani cselekvésre, esetleg akkor lehet csak cselekedni. Ezt magyarázza el az áldozatoknak és hozzátartozóinak. Olyan ez, mintha azt mondaná taposó aknát szabad telepíteni, míg nem robban nem okoz gondot.

Térjünk vissza a gyerekkori könyvélményekhez. Megtaláltam a "A HÁROM TESTŐR AFRIKÁBAN" című művet is Rejtő Jenőtől. Idézem is:

Önnek mi baja?! - kérdezte az egyik jajgató néger beteget. "Ön"-nek szólítja a
bennszülöttet! Ki hallott ilyent!
- Semmi! - kiabálja rémülten a beteg. - Semmi baj!  Simbu egészséges... Nem
bántani!  A 'Simbu nevű szemén látszott, hogy magas láza van.
- Ki fogom húzni a fogait - mondja mosolyogva az ősz tanár. - Magának gennyes
góca van valahol, és ez a fogától jön.
- Kérem, kolléga - mondja Kvasztics -, ez tiszta malária... Tapintsa meg a
máját... Winter tanár jóságos mosollyal csóválja a fejét:
- Ez egy peryostitis áttétele... Azonnali extraháció még megakadályozhatja a
szepszist... - és már továbbmegy.  Kvasztics álmos, vöröses, nagy szeme nyugtalan
lesz. Azután ránk néz...
- Igen, ez ilyen kórház. Mit csináljak? - mondja, mintha felelne valakinek,
pedig nem szóltunk. - Jöjjenek velem...
Előrement, és mi követtük. A barakk elhagyott udvarára vezetett bennünket.
- Nem bírom soká! Ez a Winter őrült, és operál! Egy konyhaasztalon! Rossz
műszerekkel...! Öli ezeket a szerencsétleneket...  Istenem ...
Az ajtófélfának dőlt és megtörölte a homlokát.
- De hát... nem tudják, hogy őrült? - kérdezte Senki.
- Tudják. De itt valami mesevilágot rendeznek... Mindenki élhet a mániájának: És
ez a Winter mániákusan operál...
 

Persze, hogy ember a pedofil, mert ha ragadozó állat lenne, már lenne rá kilövési engedély. Pedig egy ragadozó valóban ösztönszerűen ragadozó. Nem tehet mást. Ellentétben a pedofillal, aki egy állítólagos civilizáció civilizált tagja. Félek, hogy "A piroska és a farkas" című mesét is hamar be fogják tiltani, bár már át is írták párszor.

Jézus mondja: "Azután így szólt tanítványaihoz: „Lehetetlen, hogy botránkozások ne essenek; de jaj annak, aki által esnek. Jobb annak, ha malomkövet kötnek a nyakába, és a tengerbe vetik, mintsem egyet is megbotránkoztasson a kicsinyek közül."  Lukács evangéliuma 17, 1-2
Lehet, hogy a hívő hozzáállása nem a mai szabadelvűek szerinti, de a végén azért ki fog derülni, hogy szabaddá csak Isten Szentlelke tesz.

 

 

link:  Utána minden állat szomorú  444.hu

 

Hozzászólások